RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 954

23 лютого 2016 року

Студентська науково-практична конференція з іноземних мов

Студентська науково-практична конференція з іноземних мов

«Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі».

20 лютого 2016 року кафедрою ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов проведено ІІІ Всеукраїнську науково-практичну студентську конференцію «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі». На конференції англійською мовою обговорено проблеми міжнародних відносин, міжнародного права, менеджменту зовнішньої економічної діяльності і міжнародної економіки.

Учасниками конференції стали студенти та викладачи факультету МЄО і ТБ. З вітаннями виступив декан факультету МЄО і ТБ профессор В.І.Сидоров. Цікаві доповіді запрошених доповідачів Ольги Чічіної, голови громадської організації Link, депутата Харківської міської ради «Життя випускника - можливості працевлаштування», та Сергія Кірієнко, голови компанії Click Room, випускника факультету МЄО і ТБ університету імені В. Н. Каразіна «Своє діло-або служба по найму»визвали жвавий інтерес і чимало питань студентів.

Яскраві англомовні презентації студентів різних курсів, зокрема О.Чалої, Т.Нестеренко, А.Гарус, І.Кухарєвої, Е.Хамраєвої, О.Туринскої та С. Горобця засвідчили не тільки високий рівень спеціальної та мовної підготовки бакалаврів і магістрів, а і їхнє бажання докласти знання і зусилля до саморозвитку і розвитку країни.

Електронна збірка статей за матеріалами конференції