RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1021

28 березня 2016 року

Студентка факультету — переможниця конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Переклад»

Студентка факультету — переможниця конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Переклад»

Робота Світлани Шаталової «Дорослі проблеми дитячої літератури у дзеркалі перекладу» посіла перше місце.


Студентка групи ЯЕ–43 Світлана Шаталова посіла перше місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Переклад», що проходив у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка 24 та 25 березня.

Робота Світлани «Дорослі проблеми дитячої літератури у дзеркалі перекладу», виконана під керівництвом завідувача кафедри теорії та практики перекладу англійської мови, доктора філологічних наук Олександра Володимировича Ребрія, отримала найвищі бали як за зміст, так і за презентацію від авторитетного журі, до складу якого увійшли такі корифеї вітчизняного перекладознавства, як доктор філологічних наук, професор Р. П. Зорівчак, доктор філологічних наук, професор А. Г. Гудманян, доктор філологічних наук, професор Т. Р. Кияк, доктор філологічних наук, професор В. В. Демецька, доктор філологічних наук, професор Л. В. Коломієць та доктор філологічних наук, професор А. Й. Паславськ.

За словами нашої переможниці, конкурс проходив у надзвичайно дружній та приємній атмосфері, а сама вона отримала незабутній академічний досвід та знайшла нових друзів з різних міст України.