RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1384

13 грудня 2013 року

Семінари стипендіанта держдепартаменту США для викладачів і студентів

Семінари стипендіанта держдепартаменту США для викладачів і студентів

Ів Сміт розповіла про використання фільмів у вивченні англійської та особливості написання есе для участі у програмах Фулбрайта.

В Інформаційному центрі «Вікно в Америку» Каразінського університету відбувся практикум-семінар для вчителів та студентів «Пізнання культури та мови за допомогою фільмів», який проводила стипендіант держдепартаменту США, спеціаліст з викладання англійської мови Ів Сміт.

На семінарі 12 грудня 2013 року пані Сміт поділилася з присутніми своїми методичними напрацюваннями у викладанні англійської мови як іноземної, запропонувала декілька стратегій вивчення іноземної мови. Вона наголосила на важливості розвитку у студентів та учнів позитивного суперництва та особистісного розвитку, на прикладі одного заняття з використанням кінострічки «Серфер душі» наочно продемонструвала, як можна навчити студентів долати свої страхи й негативні емоції, що можуть виникати в них за скрутних обставин. Таким чином, у межах уроку студенти не тільки розвивають навички говоріння англійською і засвоюють нову лексику, але й вчаться дивитися на речі з різних точок зору, у перспективі, пізнають культурні особливості країни, мову якої вивчать.

13 грудня 2013 року у рамках ще одного семінару Ів Сміт розповіла присутнім про особливості написання есе для участі у програмах Фулбрайта.


Фотозвіт з заходу: