RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1491

29 березня 2014 року

Конкурс «Красуня університету–2014

Конкурс «Красуня університету–2014

У Каразінському університеті відбувся щорічний конкурс краси та жіночності.


27 березня 2014 року за підтримки Профспілки студентів, аспірантів і докторантів у Каразінському університеті пройшов традиційний конкурс «Красуня університету–2014».

Дівчата з 18 факультетів взяли участь у конкурсі, продемонструвавши свої творчі здібності, таланти, грацію та чарівність. На кілька годин глядачі занурилися у незабутній яскравий світ танцю, музики та мистецтва малюнку.

Церемонію нагородження проводив ректор університету, академік В.С. Бакіров. «Мені бракує слів, аби описати цю безодню чарівності, приголомшливого таланту та дивовижної енергетики. Дякую за вашу грацію й карколомну красу. Скажу чесно, сьогодні я закохався рівно 18 разів, побачив 18 особистостей та індивідуальностей, ви всі перемогли», — зазначив ректор.

За рішенням журі, у нелегкій боротьбі за титул «Красуня Університету–2014» перемогла учасниця від соціологічного факультету Еліна Сафонова. Першою віце-міс стала студентка факультету іноземних мов Олена Косенко, другою віце-міс — представниця економічного факультету Дарія Тимошенко.

Крім цього, Олену Косенко було відзначено титулом «Міс витонченість».

Переможниць конкурсу було нагороджено символічними діадемами та цінними подарунками і призами від спонсорів конкурсу.

Вітаємо красунь із перемогою, бажаємо подальших творчих звершень і натхнення!



Фотозвіт з заходу: