RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1028

15 жовтня 2016 року

Методичний семінар факультету німецькою мовою

Методичний семінар факультету німецькою мовою

Стартувала серія методичних семінарів іноземними мовами.


12 жовтня 2016 року на факультеті іноземних мов успішно стартувала серія методичних семінарів іноземними мовами, яку відкрили викладачі кафедри німецької філології та перекладу Вадим Віталійович Орешич та Ірина Михайлівна Панченко, які виступили з доповідями німецькою мовою «Digitale Medien im Unterricht an Beispiel von interaktivenTools auf der Lernplattform» та «Landeskundevermittlung an Hochschulen» відповідно.

Серед присутніх на семінарі були представники Харківського національного медичного університету, Національного технічного університету «Харківський політехнічних інститут» та Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Варто також зазначити, що інтерес до семінару проявили не лише науково-педагогічні працівники, але й студенти.

В ході семінару присутні ознайомилися з перевагами використання мультимедійних технологій як засобу дистанційного навчання на прикладі учбової платформи Schoology та дізналися про особливості та методику викладання країнознавства у вищих навчальних закладах.

По закінченні кожної доповіді проходила жвава дискусія, в ході якої доповідачі відповідали на запитання присутніх.

Переглянути доповіді з інших методичних семінарів факультету всі охочі можуть у бібліотеці факультету на каналі YouTube у плейлістах «Методичний семінар факультету іноземних мов» та «Методичні семінари іноземними мовами».

Також запрошуємо усіх бажаючих на наступний семінар серії, цього разу французькою мовою, який відбудеться 7 листопада.