RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1220

24 листопада 2016 року

Професор кафедри англійської філології взяла участь у симпозіумі в Амстердамському університеті

Професор кафедри англійської філології взяла участь у симпозіумі в Амстердамському університеті

Презентацію Євгенії Валеріївни Бондаренко обрано стендовою.


18 листопада 2016 року у м. Амстердам (Нідерланди) професор кафедри англійської філології, доктор філологічних наук, професор Євгенія Валеріївна Бондаренко взяла участь у симпозіумі «Абстрактні концепти: структура, обробка та моделювання» ("Abstract Concepts: Structure, Processing and Modeling"), що відбувся на базі Амстердамського університету.

У конференції взяли участь більше 100 фахівців у галузі когнітивної семіотики, когнітивної психології та фізіології мозку.

Формат симпозіуму передбачав виступи 8 провідних фахівців у галузі з Німеччини, Нідерландів, Італії, Канади та США. Кожен із них має державні нагороди за наукову діяльність, історію керування міжнародними науковими проектами та понад сто публікацій у міжнародних реферованих фахових журналах. Кожний виступ супроводжувався запитаннями та коментарями від двох із восьми колег, за яким слідували коментарі та запитання аудиторії запрошених учасників.

З більше 100 заяв фахівців було обрано 25 для стендових презентацій. Євгенія Валеріївна стала однією з них (див. програму) і отримала відповідний сертифікат. Слід відмітити, що Євгенія Валеріївна була єдиним представником вищого навчального закладу з країн пострадянського простору.

Темою презентації Євгенії Валеріївни була її монографія, присвячена моделюванню часу, презентованого у поетичній та філософській картині світу, втіленій в англійській мові VII-XX століть "Time domain matrix modeling in cognitive linguistic research".