RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1259

26 листопада 2016 року

Викладачі факультету взяли участь у І загальноукраїнському форумі викладачів німецькоі мови

Викладачі факультету взяли участь у І загальноукраїнському форумі викладачів німецькоі мови

У роботі форуму взяли участь понад 400 германістів України, Німеччини, Австрії.


25-26 листопада 2016 року у Києві пройшов Перший загальноукраінський форум викладачів німецькоі мови "Професійні сфери німецькоі мови — німецька мова у школі та внз в Україні сьогодні". У роботі форуму взяли участь понад 400 германістів України, Німеччини, Австрії.

В рамках форума були обговорені питання навчання німецької мови різних цільових груп, розробка нових стандартів, навчальних планів та програм, тенденції розвитку сучасної німецької мови в Німеччині та Австрії.

Професор кафедри німецької філології і перекладу Лілія Ростиславівна Безугла представила на форумі харківський осередок Асоціаціі германістів як його координатор. Доцент кафедри німецької філології і перекладу Світлана Іванівна Сотникова провела воркшоп "Wortschatzarbeit und Lernstrategien" ("Робота над лексикою та стратегіі навчання"). Крім цього у роботі інших воркшопів узяли участь доцент кафедри німецької філології і перекладу Наталія Анатоліївна Оніщенко, доценти кафедри німецької та французької мов Олена Михайлівна Бєлозьорова, Ліна Дмитрівна Маєвська, Ольга Юріївна Терещенко та викладач кафедри німецької філології і перекладу Вадим Віталійович Орешич.